Skip to content

Tijdelijke wijziging rijrichting Johan de Wittstraat

15 maart 201839 second read

Wassenaar – Vanaf woensdag 14 maart wordt de rijrichting van het eenrichtingsverkeer in de Johan de Wittstraat tijdelijk omgedraaid. De gemeente ontvangt klachten over een verminderde bereikbaarheid van het centrum. Het college van burgemeester en wethouders heeft daarom besloten de rijrichting voor een periode van ongeveer zes maanden om te draaien, van zuid naar noord (vanaf de Lange Kerkdam richting de Van Zuylen van Nijeveltstraat).

Op basis van de ervaringen en metingen van beide rijrichtingen wordt vervolgens een definitieve keuze gemaakt. De mening van direct aanwonenden neemt de gemeente hierbij mee. Het eenrichtingsverkeer staat op zichzelf niet ter discussie, het gaat slechts om het bepalen van de juiste rijrichting. Ook blijft de uitzondering voor (brom)fietsverkeer van kracht. De verkeersborden worden aangepast. Met tijdelijke gele borden wordt de gewijzigde situatie extra benadrukt.

Tags

Johan de WittstraatRijrichtingWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top