Skip to content

Gratis meedoen bij Scouting Van Woesik

18 maart 20182 minute read

Wassenaar – Op zaterdag 7 april is het vriendjes en vriendinnetjesdag bij Scouting Van Woesik. Dan brengen de leden een vriend of vriendinnetje mee. Natuurlijk zijn alle kinderen die een keer willen meedoen welkom. Zo’n eerste keer is vaak erg spannend. Op 7 april zijn er veel kinderen die gewoon eens komen kijken en al die kinderen vinden het spannend. Je zult al heel snel gewend zijn, want alle kinderen helpen jou. Zij weten nog hoe spannend hun eerste keer bij Van Woesik was. En bij Van Woesik mag ieder kind zichzelf zijn. Alle leiding weet dat en houdt er dus rekening mee wat jij wilt en hoe jij bent. Vind je het gezellig en leuk, dan spreek je direct af dat je een volgende keer wilt komen kijken. Als je iedere week wilt meedoen, dan wordt je lid en kopen je ouders een Scoutingshirt en een Van Woesik trui voor jou.

Ben je 5, 6 of 7 jaar dan mag je meedoen bij de Bevers. De kinderen die je op de foto ziet zijn bijna allemaal 8 of 9 jaar oud. Dat zijn de Welpen met hun leiding Sven, Alex, Kim, Casper en Wesley. De coördinator van de Welpen Niels kon er niet bij zijn, net als een paar kinderen. De foto is afgelopen zaterdag gemaakt. Het was onverwacht erg koud. Dus het buitenprogramma werd snel omgeruild voor een binnenprogramma. In hun eigen Welpenruimte heeft iedere Welp een vogelhuisje gemaakt. Natuurlijk gingen de kinderen tussendoor heerlijk ravotten op het terrein. Op de trampoline, op de survivalbaan, klimmen en klauteren, op de houtwal een hut bouwen of samen gewoon even spelen.

Bevers en Welpen beginnen op 7 april om 9.30 uur. Als ouder kunt u uw kind melden bij de leiding. Het programma duurt tot 12.00 uur. Is uw kind 10 jaar of ouder, dan mag het meedoen bij de Junioren of Zeeverkenners. Het programma van Junioren en Zeeverkenners is bijna altijd op het water. Vanaf april is dat voor de Zeeverkenners iedere week zeilen. De Junioren gaan om de week zeilen op de Kaag of op Vlietlanden. De andere week is er voor de Junioren een programma op en rond het Scoutingterrein. Meer informatie kunt u vinden op www.vanwoesik.com of bel even met Leo Bellekom, 070-5179302.

Tags

Scoutingvan WoesikWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top