Skip to content

Bedrijveninformatieavond Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

19 maart 20182 minute read

Wassenaar – Alle ondernemers, groot en klein, krijgen er mee te maken: de op 25 mei van kracht wordende Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Nieuwe regels voor bijvoorbeeld het opslaan, bewaren en gebruiken van privacygevoelige informatie. In verband daarmee beleggen Ondernemersvereniging Voorschoten (OVV) en Ondernemend Wassenaar (OW) op woensdag 4 april om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) onder de titel ‘De route naar AVG’ een informatieavond in Restaurant De Bijhorst, Zijdeweg 54, 2245 BZ Wassenaar met een aantal deskundigen uit eigen kring, die ondernemers een stuk wijzer kunnen maken.

Het onderwerp zal uitgebreid worden geïntroduceerd en besproken door Frank Oostrum (Risicospecialist Verzekeren Rabobank), Rens Goudsmit (Advocaat TeekensKarstens Leiden) en Robert Korsloot (Consultant RCS Voorschoten).

Tenzij men zich al op een andere manier in deze materie heeft verdiept, adviseren OVV en OW de Voorschotense en Wassenaarse ondernemers hiernaartoe te gaan of een speciaal hiermee belaste medewerker te sturen. Ook vertegenwoordigers van bedrijven die (nog) geen lid zijn, zijn welkom. Ondernemers kunnen zichzelf en/of een medewerker aanmelden via ondernemersverenigingvoorschoten.nl en ondernemendwassenaar.nl. Op de startpagina doorklikken naar het bericht hierover.

Men houdt rekening met heel veel belangstelling en de zaalcapaciteit is beperkt. Bij overinschrijving ontvangen, degenen die zich als laatsten hebben aangemeld bericht dat ze helaas toch niet kunnen komen. Men wordt daarom geadviseerd zich snel op te geven.

Tags

AVGOndernemend Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top