Ga naar hoofdinhoud

De nieuwe wijkagente

25 maart 201853 second read

Wassenaar – Op dinsdagmiddag 20 maart kwam Ashley Visser kennismaken met bezoekers van de Buurt-inn. Ze is sinds december 2017 werkzaam bij team Wassenaar als wijkagente en heeft een erg groot rayon onder haar hoede waaronder ook de wijk Kerkehout valt.

In die hoedanigheid heeft ze het fenomeen oud en nieuwviering in de wijk Kerkehout ,o.a. voorbereiding vreugde vuur, deels tijdens haar dienst al meegemaakt.

Haar streven is, als haar werksituatie het toelaat, dinsdags vaker aan te schuiven en waar mogelijk kun je haar dan ook individueel spreken. Je kunt via mail: ashley.visser@politie.nl een afspraak met haar maken. Het hangt af van haar mogelijkheden of er een vaste dinsdag van de maand komt dat ze in het buurtcentrum kan zijn. Verdere informatie loopt dan via de site en facebook Kerkehout.

Wij heten haar van harte welkom en wensen haar succes met het uitoefenen van haar functie en hebben er alle vertrouwen in dat met haar komst en aanwezigheid in de wijk het weer een stuk prettiger voelt en de politie weer als vanouds sneller benaderbaar is.

Tags

KerkehoutWassenaarWijkagente
Gerelateerde artikelen
Back To Top