Skip to content

The sound of spring

26 maart 20182 minute read

Wassenaar – The sound of spring betekent het geluid van de knuppel, de bal die in de handschoen klapt, het juichen van het publiek. Kortom het begin van het honk- en softbalseizoen.

Nadat de afgelopen weken kou regen en de toestand van het veld roet in het eten gooide, kon eindelijk dit weekend de eerste wedstrijden gespeeld worden.

Heren 1 speelde bij Schiedam, het tweede speelde thuis tegen Orioles, de meiden aspiranten speelden hun eerste wedstrijd in de combi met Blue Birds en het dames 3 tam speelde tegen Catch. De Blue Angels speelden een toernooi. Alleen dames 2 had een vrij weekend.

De velden lagen er ondanks het weer van afgelopen weken goed bij, het was prima honk en softbal weer. De trainingen werden van afgelopen winter in de praktijk gebracht, wel weer een beetje onwennig de eerste wedstrijden buiten.

Coaches konden posities wisselen, nieuwe situaties testen en de nieuwe leden konden wennen aan het spelletje.

Het was een top honk en softbal weekend! Goede start van het seizoen. Volgend weekend de laatste oefenwedstrijden en dan gaat de competitie op 7 april van start.

Denk je nou ik wil wel eens weten of deze sport iets voor mij is? Bij s.v. wassenaar is er altijd een team wat bij je past. Kom gerust volgend weekend kijken of een keer meetrainen!

Voor meer informatie kijk op de site van s.v. Wassenaar!

Tags

HonkbalSVWassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top