Skip to content

Word Vrijwilliger! Week 13 2018

26 maart 20182 minute read

Wassenaar – Ben jij betrokken bij de mensen om je heen? Wil je graag wat extra’s doen om mensen met een hulpvraag te ondersteunen? Als vrijwilliger kun je echt het verschil maken. Een paar uur per week of een dagdeel per maand of tijdens een onvergetelijke vakantie of boottocht: er is voor iedereen passend vrijwilligerswerk. Je maakt een wereld van verschil. Ga vrijblijvend langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar (VCW) voor een oriëntatie op de ca. 100 uitstaande vacatures in Wassenaar e.o. Samen houden we Wassenaar een fijne gemeente om in te wonen.

Een greep uit het aanbod van VCW:
* In onze mooie Bibliotheek is al enige tijd een Taalhuis gevestigd. Hier kan iedereen die hulp nodig heeft bij taalvaardigheden en digitale vaardigheden terecht voor laagdrempelige ondersteuning. Help jij volwassenen om beter Nederlands te spreken, lezen of schrijven als Taalvrijwilliger (vacaturecode H 063)?
* Museum Voorschoten is op zoek naar een Medewerker voor Evenementen (Vacaturecode F 076). Samen met de Coördinator evenementen organiseer je lezingen, voordrachten, workshops, excursies die passen bij de doelstellingen van het museum.
* De St. Maatschappelijke Ondersteuning zoekt mensen voor het project Samen Winkelen (Vacaturecode A 044). Voorkom isolement en zorg dat ouderen of mensen met een lichte functiebeperking zelf boodschappen kunnen doen en “onder de mensen” kunnen blijven.
* Maak het mogelijk voor terminale patiënten om thuis in de eigen vertrouwde omgeving te kunnen sterven. Je helpt en ondersteunt de naaste familie tijdens deze moeilijke laatste fase (Vacaturecode A 039).
* Mensen met een beperking gaan ook graag op (zeil)vakantie. Wil jij dat mogelijk maken als Begeleider Watersport(vakanties/activiteiten) – Vacaturecode K010 – bij Sailwise? Je maakt het mogelijk voor mensen om deel te nemen door hen te helpen en ondersteunen bij alles wat aan boord van een zeilschip nodig is. Variërend van zeilen, koken, afwassen, boodschappen enz.

Meer weten over deze of andere vacatures in het vrijwilligerswerk? Ga vrijblijvend langs bij VCW in de Van Heeckerenstraat 2. Bel 511 31 33 of stuur een email naar info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl Openingstijden ma t/m do van 09.30-12 uur. Op vrijdag kun je terecht bij de Bibliotheek tijdens het vrijwilligersspreekuur van 10-12 uur. Vraag naar de vacaturemappen bij de Bibliotheek of het Gemeentehuis.

Tags

VCWVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top