Skip to content

Het ‘Groot Wassenaars Dictee’

29 maart 201849 second read

Wassenaar – Het Adelbert College organiseert, in samenwerking met De Wassenaarse Krant, het ‘Groot Wassenaars Dictee’. Het Adelbert College is de gastheer van de avond die staat gepland op woensdag 25 april. Alle Wassenaarders vanaf 18 jaar mogen gratis meedoen. Woensdagavond 25 april beginnen we om 19.00 uur met inloop (kopje koffie of thee) waarna iedereen plaats neemt aan zijn of haar tafeltje. Het dictee wordt om 19.45 uur voorgelezen door Hans van Zwicht. Om 20.30 uur begint een optreden in de Theaterzaal terwijl de jury de dictees nakijkt. Rond 21.30 uur verwachten we de uitslag, waarbij alleen de eerste drie winnaars bekend worden gemaakt. Hierna krijgt iedere deelnemer een drankje en hapje van ons aangeboden.

Wilt u meedoen? Meld u dan aan! Er zijn nog ongeveer 30 plaatsen. Deelname is helemaal gratis voor alle Wassenaarders van 18 jaar en ouder. U kunt u aanmelden door een e-mail te sturen naar redactie@dewassenaarsekrant.nl. Graag uw naam, adres en telefoonnummer vermelden. U krijgt altijd een ontvangstbevestiging van ons. Contactpersoon bij de krant is Iris Oostlander.

Tags

DicteeHet Groot Wassenaars DicteeWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top