Skip to content

Ballen Bokaal 2018 in Café Rooie Cor

30 maart 201836 second read

Wassenaar – Woensdag klokslag acht uur begon bij Café Rooie Cor de “Ballen Bokaal 2018”. Ieder jaar wordt gestreden om de titel voor de beste gehaktbal. Henk van ’t Slot van Keurslager Groeneveld stelde het gehakt beschikbaar. Een pondje Half Om per deelnemer. De deelnemers gingen thuis aan de slag. De vakjury bestond dit jaar uit Aad Lorjé en Henk Simonis. De bezoekers vormden de publieksjury. De elfjarige Jazz mag voor één keer wat later opblijven en maakt ook deel uit van de jury: “Deze smaakt wel lekker maar hij is te droog. Ik geef deze bal een zes.” Exploitant Elroy Visser loopt druk in het rond met de schalen met ballen.

De einduitslag:

1. Laurette Vermeulen
2. Erik Ruigrok van de Werve
3. Matthijs Bollen

Tags

Ballen BokaalCafé Rooie CorWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top