Skip to content

Inschrijving Hospice spinningmarathon gestart

30 maart 20182 minute read

Wassenaar – Zaterdag 29 september organiseren Martin Smits en Rene Soolen, spinning-instructeur en sportclub eigenaar, een spinningmarathon in de sporthal van de Kieviten. Na het succes afgelopen najaar van de door Martin georganiseerde marathon hebben de twee professionals besloten de handen ineen te slaan en een nog grootser evenement te organiseren.

In de Kievitenhal komen 100 fietsen te staan waarop 5 uur gespind gaat worden. Na afloop kunnen de deelnemers aanschuiven aan een diner. De opbrengst van de spinningmarathon en het diner is bestemd voor Hospice Wassenaar.

Er wordt gestart met een uur voor de jeugd, zij kunnen een fiets “kopen” voor € 10,- Aansluitend kunnen volwassenen zich 4 uur in het zweet trappen voor het goede doel. Dat kan als solo-spinner of als groep, dat bepaalt iedereen zelf. Uitgangspunt is dat belangstellenden een fiets “kopen” voor een tijdblok van 4 uur. De kosten bedragen € 50,- per fiets.

Aansluitend kunnen geïnteresseerden intekenen voor het diner in het clubhuis van de Kieviten, zij betalen hiervoor € 14,-

Tijdens de onlangs gehouden receptie ter gelegenheid van het 12,5 jarig bestaan van het hospice overhandigde Martin Smits de eerste flyer van het evenement aan de coördinatoren en voorzitter van Hospice Wassenaar en gaf daarmee het startsein voor de inschrijving.

Meer informatie en inschrijven kan via onderstaande website
https://hospice-spinning-marathon.jimdosite.com

Tags

HospiceSpinningmarathonWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top