Ga naar hoofdinhoud

Workshop Dyslexie en Engels

30 maart 20182 minute read

Wassenaar – Dyslexie en Engels Expert Carolien Poels van Getting Ahead geeft 14 april as. in samenwerking met Balans de training Hoe leert mijn kind Engels? in de Warenar.

Leerlingen met dyslexie die Engels moeten leren hebben hier dubbel zoveel moeite mee dan de gemiddelde leerling. Ze gaan vaak gebukt onder bijkomende sociaal-emotionele problemen, zoals faalangst, examenvrees en een negatief zelfbeeld. Dit hoeft niet. Carolien Poels helpt deze leerlingen middels een andere benadering van de lesstof. Door gebruik te maken van de visuele talenten van de leerlingen ervaren ze dat ze op deze manier de lesstof wel tot zich kunnen nemen. De lesstof op dezelfde manier nogmaals aanbieden bevestigt het gevoel van falen bij de leerlingen. Wordt er echter gewerkt vanuit de leerstijl van de leerling, dan zal het resultaat betere cijfers laten zien. De leerling is zeker in staat tot het automatiseren van de woordenlijsten op school mits dit op de juiste manier wordt gedaan.

Dyslexie en Engels Expert Carolien Poels begeleidt in haar praktijk Getting Ahead leerlingen op het gebied van dyslexie en Engels. Haar leerlingen bereiken betere resultaten middels deze benadering. De 3,5 uur durende workshop wordt gegeven in samenwerking met de Oudervereniging Balans. Tijdens de workshop krijgt u als ouder uitleg over hoe u uw kind het beste kunt helpen bij het leren van Engels. Wat maakt de taal zo moeilijk en hoe kunnen de leerlingen de taal aanleren? Deze avond is ook interessant voor leerkrachten en andere onderwijsprofessionals.

Opgeven kan via: https://balansacademy.nl/cursus/cursus-dyslexie-en-engels

De workshop vindt plaats op 14 april as. in De Warenar, Kerkstraat 75, Wassenaar en is van 09.30-13.00 uur.

Tags

DyslexieWassenaarWorkshop
Back To Top