Skip to content

Honkbal en softbal seizoen weer van start

4 april 20182 minute read

Wassenaar – Komend weekend is het weer zover; het honkbal en softbal seizoen gaat weer van start. Door het slechte weer en de lage temperaturen van de afgelopen weken hebben de honkballers en softbalsters van SV Wassenaar niet veel oefenwedstrijden kunnen spelen. De wedstrijden die wel doorgingen kenden een wisselend resultaat. Maar komend weekend gaat er dus weer om de punten gestreden worden.

Vrijdagavond bijt dames drie (het ‘oude’ tweede) het spits af met een ‘uit’ wedstrijd tegen Storks in Kijkduin. Het eerste honkbalteam, wat ook dit jaar weer uitkomt in de overgangsklasse (de op één na hoogste klasse van het land), speelt zaterdag ‘thuis’ op sportpark Kerkehout tegen Alcmaria Victrix (de nieuwkomer in deze klasse). Zondag is de return in Alkmaar. Honkbal 2 speelt zondag om 11.00 uur ‘thuis’ tegen Hellevoet Athletics. Het eerste softbalteam (de Wassenaar Blue Angels) komen dit weekend nog niet in actie. Ook zondag, om 11.00 uur, speelt Dames 2 haar eerste wedstrijd ‘thuis’ tegen Thamen uit Uithoorn. De aspiranten softbalsters spelen zaterdag twee keer tegen Sparks in Haarlem. De eerste wedstrijd begint om 11.00 uur. Ook de diverse jeugdhonkbalteams uitkomend onder de naam ABF/Wassenaar komen dit weekend in actie. De aspiranten beginnen zaterdag om 17.00 uur tegen Storks uit Kijkduin. De wedstrijd wordt gespeeld op de velden van ABF aan het Ammonslaantje. Pupillen 1 en 3 komen dit weekend nog niet in actie. Pupillen 2 speelt ‘uit’ bij Alphians in Alphen aan den Rijn. Zij beginnen zaterdag om 10.00 uur. De allerkleinsten, de Beeballers, komen ook in het veld; de majors spelen zaterdag om 10.00 uur in Delft tegen Blue Birds. En de rookies beginnen zaterdag om 09.30 uur aan het Ammonslaantje in Wassenaar eveneens tegen Blue Birds.

Na een voor velen te lange winsterstop, mogen de teams eindelijk weer het wedstrijdveld op: Let’s Play Ball!!!

Tags

HonkbalSVWassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top