Skip to content

De meiden van Wassenaar BlueBirds aspiranten

10 april 201850 second read

Wassenaar – De meiden van Wassenaar BlueBirds aspiranten gingen afgelopen zaterdag voor het eerst de wei in. Gesponsord door bouwbedrijf Brian Schroder en Loodgietersbedrijf Jim Rosier speelden de meiden de eerste oefenwedstrijden uit bij Sparks uit Haarlem. Meteen al een van de sterkere tegenstanders, maar daar was de motivatie niet minder goed
door.

De meiden begonnen goed, lekker aanvallend softbal en verdedigend een leuke wedstrijd om naar te kijken. Het is een beetje zoeken nog naar wie staat waar, wat moet ik doen. Iets wat normaal in de oefenperiode gebeurd, maar de weergoden waren ons niet gezind om lekker te kunnen spelen. Het moet dus in de competitie gebeuren. Aan slag goede hits gezien en verdedigend ook leuke acties gemaakt. Het zonnetje maakte helemaal een perfect softbalsfeertje.

Het publiek heeft twee leuke wedstrijden gezien, helaas verloren, maar met een spirit waarmee het wel goed komt dit seizoen!

Komende zaterdag spelen de meiden van Rosier en Schroder tegen Catch. De wedstrijd begint om 14.00 op sportpark Kerkehout! Kom ze aanmoedigen!

Tags

SoftbalSVWassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top