Skip to content

VVD:Nieuwe raad moet gelijk aan de slag

20 april 20182 minute read

Wassenaar – Een maand na de verkiezingen en twee weken na de installatie heeft de nieuwe gemeenteraad gelijk een tweetal boeiende onderwerpen op haar bord liggen. Over de invulling van de zelfstandigheid van Wassenaar en de nieuwbouw op vliegveld Valkenburg moet de raad op korte termijn beslissingen nemen. Op beide dossiers vindt de VVD dat de raad zoveel mogelijk gezamenlijk moet optrekken om de belangen van Wassenaar zo optimaal mogelijk te behartigen.

Het belang van Wassenaar staat voorop en wij vertrouwen erop dat het huidige college van burgemeester en wethouders zich niet te afwachtend opstelt. Met name het dossier Valkenburg heeft een ambitieus tijdspad. Wassenaar en Katwijk hebben zich gecommitteerd om al in juni tot verdere afspraken te komen over invulling van het gebied en het besluitvormingsproces. De VVD pleit ervoor dat de nieuwe raad weer actief wordt betrokken bij alle overwegingen en stappen zodat er een breed gedragen plan komt. Bernard Menken: “Door gezamenlijk op te trekken heeft de vorige raad veel bereikt op het dossier Valkenburg. Wij moeten met de nieuwe raad de draad snel oppakken. Politiek is niet voor bange mensen en de complexiteit van Valkenburg schrikt mij niet af. Goed geïnformeerd en in samenspraak gaan wij aan de slag om het Wassenaarse belang veilig te stellen.”

Tags

GemeenteraadVVDWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top