Skip to content

26 mei Tramritten Den Haag en Scheveningen met de Blauwe & Gele Tram

12 mei 201856 second read

Wassenaar – Op zaterdag 26 mei rijden de kleine Blauwe Tram en de Gele HTM 77 of de Gele HTM 58 weer tramritten door Den Haag ten bate van de restauratie van de open bijwagen HTM 402 (een oude paardentramwagen). De 402 wordt het oudste inzetbare Nederlandse tramrijtuig en wordt gerestaureerd als open aanhangwagen voor de elektrische tram, zoals deze heeft gereden van 1905 tot 1947.

De rit duurt ongeveer 1,5 uur inclusief fotostops. We vertrekken om 13 en 15 uur op de Statenlaan bij het eindpunt van lijn 16 en rijden via de Grote Kerk door het centrum naarScheveningen Noorderstrand. Vervolgens gaan we naar het eindpunt van lijn 11 aan de Boulevard (fotostop) en dan terug naar het beginpunt aan de Statenlaan. De ritprijs bedraagt € 10,00 per persoon.

Om ±16.45 uur rijden we vanaf de Statenlaan een korte route via het centrum naar de remise Scheveningen. Deze rit duurt ongeveer 30 minuten en kost € 5,00 per persoon.

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar rit-ts-schev15@hotmail.com met het verzoek om een plaatsreservering. Daarna ontvangt u en bericht hoe u kunt betalen, na betaling bent u zeker van deelname.

Meer informatie over onze historische tramritten, zie tramwegstichting.nl onder ,,Nieuws”.

Tags

Blauwe TramHTMWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top