Skip to content

Aspiranten Blue Birds Wassenaar – Jeka

14 mei 201857 second read

Wassenaar – Een heerlijk softbalweertje, twee teams die er tegenaan willen. Dit belooft een leuke softbalmiddag te worden.

Gesponsord door loodgietersbedrijf Jim Rosier en bouwbedrijf Brian Schroder begonnen we met een sterke wedstrijd. Eerst de teamfoto en de eerste bal gegooid door beide sponsoren begonnen we goed verdedigend. Aan slag gingen de meiden los, lekker slaan en honklopen. Zo kwamen voor te staan met 10-5. Jammer genoeg hebben we net in de laatste inning verloren. De eerste wedstrijd werd 10-12. Maar we hebben er nog een te spelen. Vol spirit gingen we de tweede wedstrijd in. Helaas konden we ook die niet in winst omzetten. Wel heeft het publiek kunnen genieten van leuk softbal, enthousiaste meiden en veel lol. De winst komt vanzelf let maar op!

De sponsoren hebben in ieder geval genoten van een leuke pot softbal. Volgend weekend zijn de meiden een weekend vrij, maar er wordt wel getraind! De eerst volgende wedstrijd is 23 mei en 26 mei spelen de meiden weer hun dubbel bij Tex Town Tigers in Enschede waarna ze een leuk kampweekend op Blue Birds hebben.

De eerstvolgende thuiswedstrijd is 2 juni om 13.00! Kom de meiden aanmoedigen!

Tags

SoftbalSVWassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top