Skip to content

Lever uw boeken in voor Amnesty International

20 mei 20182 minute read

Wassenaar – De jaarlijkse boekenmarkt van Amnesty International Wassenaar/Voorschoten wordt dit jaar gehouden van 14 tot en met 17 juni in ‘De Ontmoeting’ en ‘Het Pluspunt’ in Voorschoten. Vanaf 30 mei kunt u hier boeken brengen die het waard zijn nog door iemand anders te worden gelezen.

De boekenmarkt van Amnesty International is bekend vanwege een groot aanbod van mooie en soms unieke boeken, goed gesorteerd op onderwerp en schrijver. Om er een geslaagde markt van te maken hebben we veel boeken nodig om straks iedereen gelukkig te maken met nieuwe aanwinsten. En veel verkochte boeken betekent ook een mooie opbrengst voor Amnesty International.

Inleveren boeken tussen 30 mei en 9 juni
U kunt uw overtollige maar verkoopbare boeken van woensdag 30 mei tot en met zaterdag 9 juni brengen op het adres van ‘De Ontmoeting’ en ‘Het Pluspunt’: achterzijde van het Gezondheidscentrum Noord Hofland, Jan Evertsenlaan 2, 2253 XG Voorschoten. De ingang is tegenover de A. van der Hulstlaan 27. U bent hier iedere dinsdag- en vrijdagavond welkom tussen 18.00 en 20.00 uur en iedere woensdag en zaterdag tussen 10.00 en 13.00 uur. We nemen geen encyclopedieën, school- en bibliotheekboeken, kapotte boeken, tijdschriften, cd’s, lp’s, videobanden en dvd’s in. Tientallen vrijwilligers sorteren alle ingebrachte boeken.

De verkoopdagen zijn donderdag 14 en vrijdag 15 juni (10.00 – 20.00 uur), zaterdag 16 juni (10.00 – 17.00 uur) en zondag 17 juni (13.00 – 17.00 uur).

Méér informatie op www.aivw.nl onder ‘nieuws’ of via kittyzeelt@hotmail.com (Voorschoten) of wim.ruitenberg@xs4all.nl (Wassenaar).

Tags

Amnesty InternationalBoekenmarktWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top