Skip to content

Avond4Daagse Wassenaar gaat vandaag NIET DOOR

29 mei 20182 minute read

Wassenaar – Helaas hebben wij, gezien de slechte weersvoorspellingen, besloten om vandaag de Avondvierdaagse niet door te laten gaan! Sinds halverwege de middag is er Code Oranje van kracht en wordt er noodweer voorspeld. Het KNMI waarschuwt voor onweersbuien met plaatselijk zeer veel regen (50 mm/u) met wateroverlast tot gevolg. Ook is er zeer lokaal kans op zware windstoten van 75 km/u en grote hagelstenen van circa 2 cm. Eea. gaat gepaard met gevaar voor blikseminslag. Het KNMI adviseert maatregelen te treffen om schade of letsel te voorkomen. Mijd open water en open gebied, schuil niet onder bomen.

Wij (de Stichting Avondvierdaagse Wassenaar) nemen als organisatie geen enkel risico en hebben daarom besloten de eerste dag van de avondvierdaagse niet door te laten gaan!

Wij snappen dat dit mogelijk een teleurstelling is, maar wij willen alle risico’s uitsluiten!

De start van de A4D is verplaatst naar woensdag 30 mei. Wij hopen morgen namelijk wel van start te kunnen gaan en iedereen dan ook aan de start te mogen verwelkomen. Ook al wordt de eerste wandelavond afgelast, toch wordt deze gewoon meegeteld voor het behalen van de vierdaagse medaille.

Inschrijven kan morgen ook gewoon bij de start. Vergeet geen contant geld mee te nemen én een ingevuld inschrijfformulier is ook heel handig (check onze website).

Tot morgen bij de Bonifaciusschool! We maken er dan alsnog een wandelfeest van!

Vragen, kijk op onze Facebookpagina (@ Avond 4 daagse Wassenaar)!

Tags

AfgelastAvondvierdaagseWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top