Skip to content

Zomerbridge in het Deijlercentrum in Wassenaar

2 juni 201831 second read

Wassenaar – Vanaf dinsdagavond 5 juni starten wij weer met het organiseren van bridgedrives in het Deijlercentrum, Hofcampweg 3. Het is een ideale gelegenheid voor startende bridgers om kennis te maken met het ‘club-bridgen’. Ook is het een mooie gelegenheid om tijdens deze avonden een nieuw partnerschap uit te proberen. We spelen met bridgemates en de uitslag wordt direct na afloop bekend gemaakt en gemaild aan alle deelnemers. Er zijn enkele prijsjes en we verstrekken meesterpunten. De aanvang van de avonden is 20.00 uur. Aanmelden bij Maria Bellekom-Vogels 06 51 35 9334 of per email: Bridgeclub.groot.deijleroord@gmail.com. De prijs is 6 euro per paar.

Graag tot ziens in het Deijlercentrum, Hofcampweg 3.

Tags

DeijlercentrumWassenaarZomerbridge
Gerelateerde artikelen
Back To Top