Skip to content

Geslaagden Adelbert College Eerste Tijdvak 2018

14 juni 20183 minute read

Wassenaar – Hieperdepiep hoera! Gefeliciteerd allemaal, maak er een feestje van!

4 vmbo-t:
Niek Altorf, Tibor Baumann, Dolph Blussé van Oud-Alblas, Olivier de Boer, Larissa Bos, Julia Brederode, Mario Broekhoven, Pauline Capel, Kenneth Dado, Maikel van Delft, Guyenne Diepenhorst, Kain Ditmer, Sven Draaijer, Jan van Egmond, Jusra Endlich, Anne-Sophie van Genderen, Juri Gordijn, Tim de Groot, Geena Heins, Finn Hilgevoord, Thijs den Hollander, Laurens Hoogendijk, Vera Hoogeveen, Kaylee van Houten, Kay Jabroer, Stijn Kalee, Tom van Keppel, Johan Kidd, Suphamalin van Kleef, Jesse Knikkenberg, Tess van der Kolk, Sten Koppert, David Kreszner, Sil Kukler, Jessie Kuyt, Noa van der Laan, Mick Labree, Leo Meyer, Britt Minnee, Elena Nijland, Iris Nouwens, Laura Onderstal, Selina Onvlee, Rozemarijn Prinsen, Nina Remmerswaal, David van de Riet, Tom Rijpsma, Amber Scholte, Floor van ’t Slot, Renske van Teijlingen, Benjamin Trommel, Jesse van Veelen, Wout Verboon, Koen Verdegaal, Jason Verdonk, Floris Verhoef, Yorick Vermeulen, Daphne Visser, Pacey Vrolijk, Daan de Weerd, Jasper Westdorp, Mike Wieser, Elwin Woltman, Daniël Zakrijeva, Aleksandar Zivic, Duko Zoun

5 havo:
Danique Beerta, Maurits Bénard, Job Bezemer, Lillian Bisschop, Jill Borsboom, Elise Bos, Jill Brender a Brandis, Joep Caminada, Bob Caminada, Bas van Dam, Nikita Dijkshoorn, Amber Distel, Nils van der Does, Romée Donders, Colin Drost, Mike Duindam, Jacco van Egmond, Madeleine Fokkens, Puck Geijteman, Tara Gobind, Tom de Gruiter, Huig Hartevelt, Anique Hattink, Sophie van der Holst, Wessel van der Hulst, Susanne van der Kamp, Maurits Kathmann, Manon Kortekaas, Sam Lamboo, Edwin van Leeuwen, Max van der Lelij, Merel Lindhout, Tim Looman, Romée van Maanen, Parel le Mair, Kai Mekking, Arjan Moerkerk, Derk Nieuwenhuijsen, Thomas Nijsse, Max Pardon, Renske van der Peet, Rosalie Pronk, Kevin Pulak, Sanne Qualm, David Rebergen, Mette van Reijn, Nick Rijnders, Cameron Ritzer, Myla van Rooyen, Isa van Schie, Bart Schuitemaker, Maud Sieval, Bram Smit, David Spaans, Lorenzo Spiegeler, Femke van Spronsen, Fleur Stalenburg, Martijn van der Steen, Bagtyar Sulyman, Siebe Teeling, Danique Ton, Amy van der Toorn, Dominik Ulbin, Jolie Veen, Bente van Veen, Simone van Veen, Jill de Vogel, Jack Voorham, Beau Vossenaar, Fleur Vreeburg, Quinten Vunderink, Feline Wacker, Robin van der Zeeuw

Geslaagd voor Engels:
Irene del Solar (4 havo)

6 atheneum:
Naomi Aanhane, Jochem Aerts, Gioia van Alphen, Corine Ammerlaan, Floortje Aukes, Iris van Beveren, Casper Bischoff, Mads de Boer, Westo Bon, Max Bondam, Marouane El Boujadayni, Fabiënne van Breda, Timo Brederode, Rick Chaudron, Lonneke le Clercq, Sven van Collenburg, Charlotte Cuperus, Koen Deelen, Emma Dugrenier, Lisa van Duin, Jonne Eggink, Roos van Elk, Annemiek Floor, Christiaan van Gestel, Emma van Ginkel, Juliette de Haan, Joran Herrebout, Fenna den Hollander, Mika den Hollander, Cody Huis, Thijs de Jong, Casper Keur, Robin Koek, Jaap Landsman, Kaj van Leer, Bodée van Leeuwen, Mike Lems, Britt van Loenen, Hanna Los, Milan Luijken, Dave van der Meij, Jort Mooren, Sophie Nagtegaal, Kim van Niekerk, Niels Niersman, Isa Noordover, Jeroen Oskam, Omar Posthuma, Daniëlle van Rhijn, Norman Roozen, Djuna Ruijgrok, Quinn Sader, Sofie Schalm, Britt van der Schee, Jet van Schie, Jauke Schut, Anouk Sierat, Pjotr Spaenij, Fleur Steijn, Max Teekens, Jorte Valk, Mandy Vermeijs, Thijs Vollebregt, Carlijn Walraven, Marloes Wempe, Pepijn van Wezenberg, Nick Wijers, Isaac de Wit

6 gymnasium:
Sebastiaan Blokzijl, Eleanor van Dijk, Cato Dijkhuizen, Jasmijn den Dubbelden, Max Engelhard, Inger Heijenrath, Jill Jaring, Pascal de Jong, Maaike van Klink, Yannick Lampo, Hugo Odijk, Luuk Rader, Melle Rekvelt, Isa Ritfeld, Kasper Stavenga, Bram van Zuilen

Tags

Adelbert CollegeGeslaagdWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top