Skip to content

Nieuw in Wassenaar: Popschool Wassenaar

5 augustus 201843 second read

Wassenaar – Wassenaar is sinds kort een muziekschool rijker: de Popschool Wassenaar. Op de popschool wordt les gegeven in zang en op piano, gitaar en drums. Daarnaast zijn ook de inschrijvingen voor het popkoor en kidskoor al van start gegaan.

De Popschool Wassenaar is opgestart door de drumdocent Roalt Breet, ook eigenaar van de Veense Popschool in Roelofarendsveen en Play Drums in Katwijk. “We zagen al enige tijd een muzikaal gat in Wassenaar. Dat vinden wij zonde, daar we het zo belangrijk vinden om kinderen en volwassenen bij muziek te betrekken. Je staat versteld wat het doet het de motorische en sociale ontwikkelingen van een kind. Maar de fun is natuurlijk het belangrijkst tijden de muzieklessen.” aldus Roalt Breet.

Het nieuwe seizoen start per 27 augustus. Breet: “Inschrijvingen vinden nu al plaats via onze website.”

Voor meer informatie kunt u terecht op www.popschoolwassenaar.nl.

Tags

MuziekschoolPopschool WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top