Skip to content

Word Vrijwilliger! Week 32 2018

5 augustus 20182 minute read

Wassenaar – Ervaar hoeveel voldoening het geeft als je wat van je tijd investeert in de kwaliteit van onze samenleving/je eigen dorp. Pak een vrijwilligerstaak op bij een van de vele vrijwilligersorganisaties die Wassenaar rijk is. Zet je in voor het behoud van cultuur of natuur of bij een van de welzijns- of zorgorganisaties in ons dorp. Of word bijv. vrijwilliger bij de Reddingsbrigade, Brandweer of Politie. Samen houden we Wassenaar een fijne plaats om in te wonen. Of je nu veel of weinig tijd hebt, hoog- of laagopgeleid bent, jong of al wat ouder bent: Er is een leuke vrijwilligers-job voor iedereen. Ga vrijblijvend langs bij de Vrijwilligerscentrale voor een oriëntatie op de ca. 100 uitstaande vacatures in Wassenaar e.o.

Een greep uit het aanbod:
* Help eenzaamheid voorkomen bij mensen in een zorginstelling. De St. Wassenaarse Zorgverlening SWZ zoekt Wandelmaatjes die 1 op 1 met een van de bewoners willen gaan wandelen (Vacaturecode A 091) of dat samen met anderen in groepsverband willen doen (Vacaturecode A 081).
* Middin ondersteunt mensen met een beperking bij het leiden van hun eigen leven, in en met de samenleving. Wie wil dit helpen mogelijk maken voor een Wassenaarse cliënt als kookvrijwilliger (Vacaturecode A 126)?
* Wijkcentrum Gr. Deijleroord is op zoek naar een enthousiast Bestuurslid (Vacaturecode M 051) die het beheer van het Deijlercentrum voor zijn/haar rekening wil nemen.
* Voor wie vrijwilligerswerk in het buitenland ambieert: Bij Projects Abroad zijn er tal van mogelijkheden voor vrijwilligerswerk in (op) verschillende landen (continenten)(Vacaturecode K 006)

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale in de Van Heeckerenstraat 2, bel 511 31 33 of stuur een email naar info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl

Vakantie openingstijden
Tot 23 augustus is de Vrijwilligerscentrale geopend op dinsdag en donderdag van 09.30-12 uur. Vanaf 27 augustus is de Vrijwilligerscentrale geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 09.30-12 uur. Op vrijdag kun je terecht in de Bibliotheek tijdens het vrijwilligersspreekuur van 10-12 uur. Vraag naar de vacaturemappen bij de Bibliotheek of het Gemeentehuis

Tags

VCWVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top