Skip to content

Vliegende start van het Weekend van Voorschoten

13 augustus 201846 second read

Wassenaar – Met maar liefst twee enorme Steinway vleugels geeft het bijzondere pianoduo Beth & Flo het Weekend van Voorschoten op vrijdagavond 7 september 2018 in Het Kruispunt een vliegende start.

Dit optreden van Beth & Flo is niet zomaar een klassiek recital; het is vooral ook vrolijk en verrassend. Klassieke muziek zoals je nog nooit hebt beleefd. Verhalen vertellen, flir-ten met het publiek en tegelijkertijd muziek van de grote componisten laten horen, dat is wat Beth & Flo gaan doen. Op het programma onder andere het beroemde symfoni-sche gedicht ‘De Moldau’ van Smetana, het aanstekelijke Concertino van Shostakovich en Mozart’s feestelijke ouverture voor ‘Die Zauberflöte’.

MusiCultura opent met dit optreden zijn seizoen 2018-2019 (zie www.musicultura.nl). Datum: 7 september 2018. Locatie: “Het Kruispunt”, Schoolstraat 2 te Voorschoten. Aanvang: 20.15 uur. De toegangsprijs bedraagt € 15,00; pauzeconsumptie inbegrepen. Jongeren tot 18 jaar hebben gratis toegang. Toegangskaarten in voorverkoop verkrijgbaar bij de Daily Shop (Schoolstraat 13, Voorschoten). Reserveren via www.musicultura.nl.

Tags

Beth & FloMusiCulturaWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top