Skip to content

De Hofpas, de leukste voordeelpas van de regio Haaglanden!

14 augustus 201848 second read

Wassenaar – De Hofpas is de leukste voordeelpas van de regio Haaglanden waarmee je bij veel winkels, horeca en culturele instellingen een speciaal voordeel krijgt. Je kunt de Hofpas gratis aanvragen op de site (www.dehofpas.nl) en binnen ca. 1 week wordt hij dan gratis thuisbezorgd. De ruim 600 partners zijn heel divers: kledingwinkels, opticiens, een schoenmaker, personal trainers, kappers, lunchrooms, musea, kaasspecialiteitszaken, theaters, tassenontwerpers, slijterijen, kunstgaleries, giftshops, hotels, sieradenmakers en nog veel meer. Het aanbod in de gehele regio Haaglanden wordt continue uitgebreid met nieuwe partners.

De Hofpas is een coöperatie zonder winstoogmerk die lokale ondernemers ondersteunt. Want het is goed als je lokaal blijft shoppen en in de buurt activiteiten onderneemt. Zo support je de economie in de stad maar ook die in je eigen wijk. Ook is het een goede zaak als alle wijken levendig blijven dankzij lokale winkels. Die verbinding vergroten tussen de bewoners en ondernemers in de wijk is één van de doelen van de Hofpas.

Tags

De HofpasOndernemersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top