Skip to content

Kunstcafé in Galerie in de Molen met Truus Oele-Apon

14 augustus 201858 second read

Wassenaar – Vorige week vond in Galerie in de Molen de feestelijke opening plaats van de tentoonstelling ‘Bellen blazen in het Antropoceen’ van kunstenares Truus Oele, lid van de Kunstgroep Wassenaar. Aanstaande vrijdag, 24 augustus, is het Kunstcafé in de galerie. Daarbij staat de exposerende kunstenares natuurlijk centraal. U bent vanaf 17.00 uur van harte welkom om met Truus van gedachten te wisselen over haar Truus vragen te stellen over haar werk, de gebruikte technieken en haar inspiratiebronnen.

Truus heeft in haar leven op veel verschillende plaatsen gewoond en zich daardoor als kunstenares zeer breed ontwikkeld. Dat ziet u terug de huidige expositie. Langs alle wanden van onze historische molen heeft de kunstenares een kunstzinnig beeldverhaal opgesteld, een ode aan de creativiteit. Maak die kunstzinnige wandeling en laat u verrassen door minutieus geschilderde ikonen in antieke ei-temperatechniek, tekeningen gemaakt met MS Paint, aquarellen, acryl schilderijen, houtskooltekeningen, litho’s, kralen en zijdeschilderingen.

Kunstcafé: vrijdag 24 augustus, aanvang 17.00 uur. Toegang is gratis. Net als de expositie ‘Bellen blazen in het Antropoceen’, die nog tot 16 september te zien is in Galerie de Molen, van donderdag t/m zondag tussen 14.00 tot 17.00 uur.
Galerie in de Molen, Molenplein 10a, Wassenaar. Www.kunstgroepwassenaar.nl

Tags

KunstcaféTruus Oele-AponWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top