Skip to content

Badmintonclub Wassenaar start nieuw seizoen met een nieuwe sponsor

20 augustus 20182 minute read

Wassenaar – De afgelopen vier jaar zijn Florein Zorg en Wassenaarders.nl de sponsors geweest van Badmintonclub Wassenaar. De contracten met beide sponsoren zijn afgelopen. De badmintonners moesten dus op zoek naar een nieuwe sponsor. Die zoektocht is succesvol verlopen!

Het is Badmintonclub Wassenaar gelukt om een nieuwe hoofdsponsor voor de komende twee seizoenen vast te leggen. Light Design van Loenen is die nieuwe hoofdsponsor. Light Design is gevestigd aan de Van Hogendorpstraat 67 in Wassenaar. Mocht u de winkel niet kennen: Light Design heeft alles wat u nodig heeft om uw interieur glans te geven. In het eigen atelier worden met de grootste deskundigheid lampenkappen met de hand gemaakt. Halogeenlampen, lampvoeten, kroonluchters, spiegels en kleinmeubelen maken de schitterende collectie van Light Design in Wassenaar compleet.

Bij een nieuwe sponsor hoort ook nieuwe clubkleding. Die clubkleding zal neutraal worden. Tijdens badmintonactiviteiten in Sporthal de Schulpwei zullen roll-up banners ervoor zorgen dat Light Design in de schijnwerpers komt te staan. Het sponsorcontract is recent ondertekend door Yvonne van der Gugten (Light Design) en John Spring in ’t Veld (BC Wassenaar). Het bestuur en de leden van Badmintonclub Wassenaar zijn met deze nieuwe verbintenis erg blij en trots op het feit dat een traditionele Wassenaarse ondernemer zich verbonden heeft aan de Wassenaarse badmintonners.

Het nieuwe badmintonseizoen start voor de senioren op maandag 27 augustus en voor de jeugd op zaterdag 1 september. Kennismaken met deze leuke sport kan altijd! Kom op een maandagavond of een zaterdagochtend gerust een kijkje nemen in Sporthal de Schulpwei. Zaterdag 22 september zijn de eerste competitiewedstrijden, ook bij die wedstrijden bent u van harte welkom. De wedstrijden beginnen om 12.00 uur.

Voor meer informatie over badmintonnen bij BC Wassenaar: www.bcwassenaar.nl.

Tags

BadmintonStartenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top