Skip to content

Fonds 1818 is jarig en trakteert in Wassenaar

28 augustus 20182 minute read

Wassenaar – Fonds 1818 bestaat 200 jaar en dat wordt gevierd met de inwoners van Wassenaar en omgeving. In het kader van het jubileum-initiatief Verrijk je Buurt is het fonds op zoek naar mensen met een goed idee voor hun buurt. Iedereen die iets nuttigs, bijzonders of leuks voor z’n directe leefomgeving wil doen is van harte welkom bij het Verrijk je Buurt inspiratiecafé dat op maandag 17 september in het Deijlercentrum plaatsvindt. Daar kunnen inwoners van Wassenaar direct met hun buurtidee aan de slag. Er is aandacht voor succesvolle voorbeelden, ervaringen én er zijn leuke brainstorms. Ook worden er handige hulpmiddelen verstrekt via de Verrijk je Buurt Box, die na het inspiratiecafé achterblijft. Aanvullend bevat de website verrijkjebuurt.fonds1818.nl ook extra informatie en een online toolbox om aan de slag te gaan.

Fonds 1818 helpt!
Fonds 1818 geeft begeleiding en advies, zodat ideeën worden omgezet in een plan. Alles wat een straat of buurt een beetje beter of gezelliger maakt, komt in aanmerking. Ideeën die passen bij Verrijk je Buurt, komen na beoordeling van het fonds ook in aanmerking voor een donatie tot maximaal € 3.000.

  • Inspiratie door presentaties van andere buurtinitiatieven en succesvolle projecten
  • In gesprek met buurtgenoten om te horen hoe zij hun plan hebben aangepakt
  • Werk maken van goede ideeën tijdens een mini-workshop
  • Speeddaten en vragen stellen aan de adviseurs van Fonds 1818
  • Aan de slag met handige tools en hulpmiddelen uit de speciale Verrijk Je Buurt Box

Programma
Datum: 17 september 2018
Locatie: Deijlercentrum, Hofcampweg 3, Wassenaar
Inloop: vanaf 19:30 uur
Start programma: 20:00 uur
Einde: 21:30 uur

Aanmelden is niet nodig.

Tags

DeijlercentrumFonds 1818Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top