Skip to content

ADO Den Haag Voetbalschool eind september van start

3 september 201853 second read

Wassenaar – ADO Den Haag start vanaf eind september met de ADO Den Haag Voetbalschool, waarbij er door kinderen van 7 tot en met 15 jaar in een cyclus van tien weken elke vrijdag of zondag wordt getraind op jeugdcomplex De Aftrap en het sportpark van SVV Scheveningen.

Bij SVV Scheveningen gaat de ADO Den Haag Voetbalschool van start op 28 september, waarna er vervolgens elke vrijdag de keuze is om van 16:00 tot 17:00 uur of van 17:15 tot 18:15 uur te trainen. Op jeugdcomplex De Aftrap wordt op zondag 30 september begonnen met de ADO Den Haag Voetbalschool en kan er door de deelnemende jongens en meisjes worden gekozen om elke zondag van 9:15 tot 10:15 uur of van 10:30 tot 11:30 uur te trainen.

Door middel van vernieuwde trainings- en techniekvormen en toepassing van de nieuwste trainingsmaterialen ligt de focus tijdens de trainingen van de ADO Den Haag Voetbalschool op het ontwikkelen van de voetbaltechnische kwaliteiten. Verder ontvangen deelnemende jongens en meisjes hun eigen unieke ADO Den Haag Voetbalschool-tenue en een goodie bag als herinnering. Inschrijven voor de ADO Den Haag Voetbalschool kan via www.adodenhaag.nl/voetbalschool.

Tags

ADO Den HaagVoetbalschoolWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top