Skip to content

Groen verbindt tijdens Wassenaar zijn we samen

7 september 20182 minute read

Wassenaar – Donderdag 13 september organiseert het wijkmanagement van de gemeente Wassenaar een nieuwe bijeenkomst Wassenaar zijn we samen. Wijk- en buurtverenigingen, maar ook andere geïnteresseerde inwoners zijn van harte welkom. De avond staat in het teken van een groene wijk. Wethouder Zweerts de Jong (wijken), wethouder De Ridder en wethouder Wassenaar zijn namens het gemeentebestuur aanwezig.

Afwisselend programma met diverse workshops
In een groene straat is het vaak prettiger wonen. Om kennis uit te wisselen en ervaringen te delen van wat er allemaal nodig is voor vergroening, staan er diverse workshops op het programma. Zo wordt uitleg gegeven over adoptiegroen in de openbare ruimte, is er een deskundige op het gebied van snoeien en tuinonderhoud en geven wij u informatie over Steenbreek; de voordelen van minder stenen in uw tuin. De initiatiefnemers van de buurttuin Deijlerhof geven uitleg en uiteraard kunt u ook een kijkje nemen in deze nieuwe buurttuin.

In de buurt ook aan de slag met uw tuin? We informeren u op deze avond graag over de mogelijkheden en de combinatie met fondsenaanvragen als Verrijk je buurt en Kern met pit. Ook wordt de winnaar van de Groene Paauw 2018 bekend gemaakt. Een prijs voor inwoners die bijdragen aan ons groene dorp.

Deijlercentrum onderdeel erfgoedlijst
De avond vindt plaats in het Deijlercentrum. Het centrum is onderdeel van de erfgoedlijst.
Wethouder Kees Wassenaar onthult deze avond vanuit erfgoed een bijpassend bord.

Kom ook eens een kijkje nemen
De avond begint om 19.00 uur, de koffie staat vanaf 18.30 uur klaar. Het Deijlercentrum vindt u op de Hofcampweg 3. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar wijkmanagement@wasssenaar.nl of bel met de wijkmanager. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Danja Vocke, 06 21181632 of Kim de Jeu 06 46135819.

Tags

WassenaarWassenaar zijn we samenWijkmanagement
Gerelateerde artikelen
Back To Top