Ga naar hoofdinhoud

Openbare repetitie op woensdag 17 oktober 2018 bij Muziektheatergroep Make It Your Own

19 september 20182 minute read

Wassenaar – Muziektheatergroep Make It Your Own zoekt nieuwe koorleden (m/v) (15-70 jaar). Vind je het leuk om te zingen en door middel van zang mensen een onvergetelijke tijd te bezorgen? Dan zoekt Make It Your Own jou! Nieuwe koorleden gaan meedoen aan ons kerstproject waarbij wij onder andere in bejaardenhuizen, maar ook op andere bijzondere locaties, het kerstgevoel brengen aan ons publiek. Ben jij beschikbaar voor concerten tussen 8 en 23 december? Kom dan woensdag 17 oktober tussen 19-21 uur onze openbare repetitie bijwonen. Geef je op via: muziektheater.miyo@gmail.com

Make It Your Own (MIYO) is een bruisende muziektheatergroep die kleine, gevarieerde projecten doet. Met ongeveer 30 projecten per jaar bieden wij een breed platform voor enthousiaste zangers en spelers. Onze optredens omvatten, maar beperken zich niet tot, concerten voor ouderen, kindervoorstellingen, presentaties en toneel dialogen.

Koorprojecten maken wij op maat voor de opdrachtgever. MIYO’s missie is een glimlach te toveren op een ieders gezicht. Daarbij bieden wij onze zangers de kans om te werken aan bijzondere projecten en concerten uit te voeren op unieke locaties. Zo zorgen wij bijvoorbeeld voor muzikale omlijsting bij een kerstdiner voor eenzame mensen, maar we verzorgen ook een concert tijdens de opening van de Boekenweek.

Tags

MIYORepetitieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top