Skip to content

Burendag in het Polanencentrum

23 september 201848 second read

Wassenaar – In het Polanencentrum werd vandaag door de buurtbewoners hard gewerkt aan het onderhoud van de tuin. De tuin was verwilderd geraakt, doordat de gemeente nog niet duidelijk voor ogen heeft wat de toekomst voor het perceel, waar het wijkcentrum op staat, gaat worden. Intussen was er dan ook geen onderhoud aan de tuin gepleegd en hebben de buren zich er op deze dag gezamenlijk hard voor gemaakt om de tuin weer toonbaar maken.

Wethouder Inge Zweerts de Jong gaf ook hier acte de présence en verraste ook hier de ijverige buren met een taart.

Aan het einde van de middag had het bestuur een high tea georganiseerd allen, die zich zo intensief hadden ingezet.

Voorzitter Ageeth van Zadel hoopt, dat de gemeente zich ook nu zelf in de persoon van de wethouder, heeft kunnen overtuigen van het enthousiasme voor de wijkvereniging en met een goed plan zal komen om het Polanencentrum, wellicht in een iets andere vorm, te laten voortbestaan.

Tags

BurendagPolanencentrumWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top