Skip to content

Kievietschool na 100 jaar nog steeds springlevend

23 september 201852 second read

Wassenaar – In 1918 werd de Kievietschool opgericht door een groep enthousiaste ouders. 100 jaar later is de Kievietschool nog steeds springlevend.

Afgelopen maandag gaf burgemeester Koen de aftrap voor een complete feestweek op de school. Zaterdag 22 september vond er een reünie plaats voor oud leerlingen. Oud leerling acteur Thom Hoffman was als ere gast aanwezig en ontving het jubileumboek. Ruim 250 oud leerlingen waren op deze middag aanwezig om onder meer nog een keer les te krijgen van oud docenten.

De feestweek werd afgesloten met een groot feest in kasteel Oud Wassenaar, dat geheel in het teken stond van de roaring twenties.

Dit stijlvolle “Great Gatsby” feest werd geheel in stijl opgeluisterd door een dixielandband onder leiding van Frits Katee. Ruim 200 gasten namen deel aan de veiling van items, die allen door leerlingen, oud leerlingen en ouders ter beschikking waren gesteld en waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de herinrichting van de techniekwerkplaats van de school.

DJ X zorgde voor de dansmuziek tot in de late uurtjes. Een prachtige afsluiting van een mooie jubileum week.

Tags

JubileumKievietschoolThom HoffmanWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top