Skip to content
Archieffoto.

Zaterdag Puur Natuur Markt met veel ‘Live Muziek’

24 september 20182 minute read

Wassenaar – Deze zaterdag zal het hart van Wassenaar bruisen van de vele muzikale optredens. Zo ook op de Puur Natuur Markt. “Wassenaar in Concert” zal tussen 12.00 – 20.00 uur maar liefst 8 verschillende optredens bieden op het podium bij Luciano’s .Ondertussen kun je ongedwongen rondneuzen op deze sfeervolle markt, waar je lokale en puur ambachtelijke producten kunt proeven en kopen. Een rijk aanbod aan unieke lifestyle producten, sieraden, fair trade kleding en kunst complementeert deze maandelijkse markt.

De Puur Natuur Markt biedt nu- aan het begin van de herfst- een rijk scala aan producten uit onze regio. Van net geoogst Hollands fruit, knapperig brood, over gedroogde worstjes en homemade paté tot een kraam vol met knoflook. De Wassenaarse bierbrouwer Niels Beekhuizen komt met een primeur: Vienna Doppelbock. Dit bier is ook verwerkt tot bierijs. Het proeven waard toch? Uit de hele mediterrane’ vind je kramen met de meest mooie en lekkere producten van kleine ambachtelijke producenten. Van de Portugese piri piri saus, over Griekse olijven, goudgele olijfolie, Franse wijnen tot biologische streekproducten uit Sicilië en de Dordogne. Met het oog op de herfst neemt Lia Engelse buitenkleding en hoeden mee, kun je bij de Wassenaarse Lotte geurkaarsen uitzoeken en verkoopt Vera originele producten, die zij maakt van de vacht van in het wild levende dieren en schapen uit onze regio. Ga ook zeker kijken bij Jessica die Eco-sieraden maakt van allerlei pitten, noten uit het Amazonegebied. Via een keten van lokale bewoners en experts in favela’s betrekt zij deze natuurlijke kralen, die helemaal passen op deze Puur Natuur Markt. We hopen je natuurlijk zaterdag te mogen ontmoeten op de van Hogendorpstraat!

Tags

Puur Natuur MarktWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top