Skip to content

Ondernemersavond in Museum Voorschoten op 10 oktober

3 oktober 20182 minute read

Wassenaar – Franck Fielemon van Omzetcoach.nl, lid van Ondernemersvereniging Voorschoten (OVV), neemt ondernemers op woensdag 10 oktober in Museum Voorschoten op Voorstraat 17 Voorschoten in één avond mee langs de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van verkoop en marketing. Hoe kunt u op een effectievere en efficiëntere manier klanten trekken en werven? Op welke onderdelen kunt u uw verkoop optimaliseren? De inzichten zijn relevant voor MKB- én ZZP-ondernemers.

Franck heeft zijn kennis gebundeld in een presentatie van 1 ½ uur die om 19.30 uur begint. Vooraf, vanaf 19 uur, staat er een kopje koffie of thee voor de deelnemers klaar. De avond wordt door de OVV samen met Ondernemend Wassenaar (OW) georganiseerd en om 21 uur met een netwerkborrel afgesloten. De toegang is gratis voor alle ondernemers uit Voorschoten en Wassenaar.

Achtergrond Franck Fielemon
Franck heeft ruim twintig jaar gewerkt in verschillende (internationale) marketing- en salesfuncties bij het meest internationale bedrijf ter wereld, DHL. Hij is daar o.a. wereldwijd verantwoordelijk geweest voor het opzetten en aansturen van telefonische verkoopafdelingen en lead management. In februari 2017 is Franck gestart met Omzetcoach.nl. Op dit moment helpt hij samen met zes andere omzetcoaches tientallen ondernemers bij het behalen van hun omzetdoelstellingen.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via ondernemersverenigingvoorschoten.nl en ondernemendwassenaar.nl. Neem gerust ook een collega-ondernemer of een werknemer met verkoop en marketing in zijn of haar takenpakket mee. U kunt bij uw aanmelding ook zien wie er nog meer komen.

Tags

Franck FielemonOVVWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top