Skip to content

November tentoonstelling Kunstgroep Wassenaar

23 oktober 20182 minute read

Wassenaar – Met veel plezier nodigt Kunstgroep Wassenaar u weer uit voor de opening van de negende tentoonstelling van dit jaar met werk van Charles Hubert, Toula Liasi en Theo ten Have op zaterdag 27 oktober a.s. om 16.00 uur in Galerie in de Molen. Geniet van een opwekkende variëteit aan tekeningen, schilder- en beeldhouwwerk en fotografie . Mocht het u niet lukken om de feestelijke opening bij te wonen, kom dan in de weken daarna eens kijken , de tentoonstelling loopt tot 25 november.

Charles Hubert
De wereld is zeer veelzijdig en inspirerend, voor Charles Hubert is het daarom des te belangrijker om diverse schilder technieken tot in perfectie te beheersen. Al op zeer jonge leeftijd ontwikkelde zich spelenderwijs bij hem de behoefte om zijn gedachten en ervaringen om te zetten in expressieve vormen. Nederlands-Indië is een van de grote inspiratie bronnen voor de vele werken die door zijn energie en constant opborrelende creativiteit altijd de fantasie prikkelen en je meenemen op naar een nieuwe werkelijkheid.

Toula Liasi probeert in haar project Rusted Evidence het verval van het leven in haar dorp in het Turks noordelijke deel van haar homeland Cyprus weer te geven. Door middel van foto’s van oude, alledaagse geroeste metalen voorwerpen, wil de kunstenaar reflecteren op het moeilijke leven van de Griekse mensen in de afgelopen vier decades. De voorwerpen -geladen met levenservaringen, verwoest door de oorlog, vergeten door de jaren heen, zijn ze in hun zwijgzaamheid het autonome bewijs van een traumatisch verleden.

Theo ten Have
Wandelingen in de natuur zijn voor de romanticus en glaskunstenaar Theo ten Have een grote inspiratiebron. Natuurfenomenen waar materie overgaat van vast naar vloeibaar hebben zijn grote fascinatie.
Deze processen vertaalt hij in beelden van ijzer, glas en keramiek, waarbij glas langzaam naar beneden lijkt te stromen of te stollen en zodoende heel mooi deze continue metamorfose weergeeft.

U bent van harte welkom!
De expositie wordt op zaterdag 27 oktober om 16.00 uur geopend door drs.Bettina van Elk , oud-voorzitter sectie Beeldende Kunst van de Haagse KunstKring.
De kunstenaars zijn natuurlijk aanwezig om een toelichting te geven op hun werk en werkprocessen. Ook op zondag 28 oktober zij in de galerie om uw vragen te beantwoorden.

De expositie is gratis toegankelijk van 27 0ktober t/m 25 november 2018, van donderdag t/m zondag tussen 14.00 tot 17.00 uur.
Galerie in de Molen, Molenplein 10a, Wassenaar. Www.kunstgroepwassenaar.nl

Tags

Galerie in de MolenKunstgroepWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top