Skip to content

Unieke sportvereniging W.Z.K. Wassenaar verbroederd!

12 november 20182 minute read

Wassenaar – Afgelopen weekend stond in het teken van het 90-jarig bestaan van W.Z.K. Wassenaar. Op vrijdag stond een zwemdisco in het Sterrenbad op het programma. Er werd gezamenlijk genoten van een smakelijke maaltijd, waarna de kinderen te water gingen en veel zwemplezier hebben gehad. Zaterdag 10 november was een feest voor leden en oud-leden van W.Z.K.. Zoals het bij een sportieve vereniging gaat, werd er gezellig gebabbeld en gedanst. Met vele oud-leden was het een gezellige avond, waar oude bekenden elkaar ontmoetten.

Gedurende de avond werd Steven Matthijssen, oud voorzitter van W.Z.K. Wassenaar, benoemd tot ere-lid. Steven heeft veel betekend voor W.Z.K. en draagt nu het stokje over aan de volgende generatie. Graag wil de lustrumcommissie diverse partijen bedanken voor het mede mogelijk maken van dit fantastische weekend. Allereerst het Sterrenbad Wassenaar voor de medewerking, inzet en de locaties voor beide feesten. Daarnaast de vele vrijwilligers die zich hebben ingezet en dit weekend mogelijk hebben gemaakt. En natuurlijk de bezoekers die zichtbaar genoten van de festiviteiten.

W.Z.K. Wassenaar kijkt terug op een prachtig jaar, waarin het 90-jarig bestaan groots werd gevierd. We kijken ook terug op een rijke geschiedenis met voornamelijk hoogtepunten. Met het geslaagde jubileum kunnen we stellen dat we een mooie, bewegende en gezellige vereniging zijn. We kijken nu al uit naar het volgende jubileum, het eeuwfeest in 2028.

Tags

LustrumWassenaarWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top