Ga naar hoofdinhoud

Duinrell en de Hartstichting organiseren Santa Skelter Race

16 november 20182 minute read

Wassenaar – Op zaterdag 15 december organiseren Duinrell en de Hartstichting [voor kinderen] samen de Santa Skelter Race. Door zoveel mogelijk rondjes door het attractiepark van Duinrell te skelteren steunen deelnemers onderzoek naar hart- en vaatziekten. Elk team dat meedoet en 350 euro sponsorgeld ophaalt mag dit weekend gratis in een 6 persoons Comfort Duingalow verblijven.

Weekendje weg voor het goede doel
Ronald Schouten, manager Acties & Events: “De Santa Skelter Race is een ‘feel good’ event voor het hele gezin waarbij je direct bijdraagt aan het goede doel. Deelnemers skelteren, alleen of in estafette met hun team, zoveel mogelijk kilometers dwars door Duinrell. 1 rondje staat voor 1 kilometer. Winnen is niet het doel van deze actie. Plezier met elkaar staat voorop!”

Praktische informatie
De Santa Skelter Race start zaterdag 15 december om 11:00 uur op de promenade van vakantie- en attractiepark Duinrell in Wassenaar. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen deelnemen aan de skelter race. Deelnemers kunnen zich vanaf 10:30 uur melden bij het Kikkerrad. Op vrijdag 14 december vanaf 15.00 uur is de sleutel van de Duingalow op te halen bij de Duinrell-receptie en op maandag 17 december om uiterlijk 10:30uur dient deze weer ingeleverd te worden. Er is voldoende parkeergelegenheid op het parkeerterrein van Duinrell. Parkeermunten zijn verkrijgbaar bij de kassa bij de ingang van het attractiepark. Op het attractiepark zijn uiteraard voldoende toiletvoorzieningen en horecagelegenheden.

Inschrijven
Inschrijven voor de Santa Skelter Race kan via de website: www.voordehartstichting.nl/skelterrace

Het inschrijfgeld bedraagt 50 euro per team. Verder dient ieder team ten minste 350 euro aan sponsorgeld op te halen om in het weekend van 14 t/m 17 december (gratis) in een 6-persoons Comfort Duingalow bij Duinrell te mogen verblijven. Sponsorgeld ophalen kan met behulp van de actiepagina. De Hartstichting begeleidt de deelnemers persoonlijk bij het ophalen van het sponsorgeld.

Over de Hartstichting
Het hart is de motor van het leven. De Hartstichting werkt aan oplossingen om ieders hart zo sterk mogelijk te houden, zodat iedereen het maximale uit het leven kan halen. Stap voor stap en op verschillende fronten tegelijk werken wij aan een hartgezonde samenleving. Dat doen wij samen met medewerkers, patiënten, vrijwilligers, donateurs, zorgprofessionals, wetenschappers en business partners. Onze ambitie is om hart- en vaatziekten zo vroeg mogelijk te kunnen herkennen, opsporen én zo goed mogelijk te behandelen. Daartoe financieren wij wetenschappelijk onderzoek, geven wij voorlichting en werken wij aan vernieuwing in de zorg en hulpverlening. Voor meer informatie: hartstichting.nl.

Tags

DuinrellHartstichtingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top