Skip to content

“It takes a village to raise a child!”

21 november 201839 second read

Wassenaar – Op maandag 3 december zal mw Ingrid Römer, coördinator, op de maandelijkse bijeenkomst van het Sociaal Kontakt Wassenaar (SKW) de Stichting Leergeld Wassenaar presenteren. De afgelopen 2 jaar is de Stichting enorm gegroeid. Zij steunde al zo’n 250 kinderen sinds de oprichting begin 2016. Wekelijks melden nieuwe gezinnen zich bij de vrijwilligers van Leergeld.

Het contact en de samenwerking met de gemeente, professionele hulpverleners, scholen en verenigingen zijn essentieel om samen te zorgen dat alle kinderen in Wassenaar kunnen meedoen. De bijeenkomst van het SKW vindt plaats in het Van Heeckerenhuis, in de zaal van het Rode Kruis, Van Heeckerenstraat 2A van 16.00 – 17.00 uur. Deze is in eerste instantie bedoeld voor de deelnemers aan het Sociaal Kontakt, maar ook andere belanghebbenden en belangstellenden zijn op 3 december van harte welkom.

Tags

SKWStichting LeergeldWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top