Skip to content

Hungry Men Breakfast op 8 december 2018

28 november 20182 minute read

Wassenaar – Op 8 december 2018 organiseert Hungry Men het Hungry Men Breakfast. Hungry Men is in 2018 opgericht en is voor mannen die hongerig zijn naar een leven met God en daarnaast ook van lekker eten houden! Hungry Men wil mannen bemoedigen en laten opstaan in Gods kracht en anderzijds om mannen die God nog niet persoonlijk kennen Hem te leren kennen. Doormiddel van verschillende evenementen willen we zoveel mogelijk mannen bereiken, uit welke kerk je ook komt, of als je niet naar de kerk gaat. Iedereen is welkom! Tijdens de evenementen gaan we uiteraard heerlijk eten met elkaar en er zullen sprekers zijn die aan de hand van pakkende thema’s zullen spreken uit de Bijbel, waarbij er ook ruimte is om dit met elkaar te bespreken.

Om 8.30u ben je welkom en we maken een geweldig ontbijt voor je klaar. Wat is er mooier om de dag te beginnen met een groep mannen vanuit diverse kerken om God groot te maken, geestelijk gevoed te worden en lekker te ontbijten?! Het thema deze ochtend is Reckless Love. De kosten bedragen € 7,50,-. Locatie is het Deijlerhuis in Wassenaar (Hofcampweg 3). Aanmelden kan via de website www.hungry-men.nl of door middel van een mailtje naar info@hungry-men.nl. We kijken enorm uit naar deze ochtend en hopen daar veel mannen te mogen ontmoeten!

Hungry Men is opgericht door Nico, Nino en Willem. Alle 3 hebben we een passie voor God en het verspreiden van het evangelie. We zien ons niet als straat evangelisten, maar we hebben alle 3 verschillende passies die heel mooi samen komen in Hungry Men. Bij Nino is dat koken voor mensen. Bij Nico is dat organiseren. En bij Willem is dat spreken. Uiteindelijk hebben we dit gecombineerd en voelen we ons geroepen door God om deze mannenbeweging op te zetten.

Tags

BreakfastHungry MenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top