Skip to content

IVN Wandeling in Koninklijk Landgoed De Horsten

3 december 201842 second read

Wassenaar – Op zondag 9 december om 10.30 uur start de wandeling door het Koninklijk Landgoed De Horsten. U bent welkom om met de IVN- gids een fikse winterwandeling te gaan maken door dit prachtige stukje natuur. Dit landgoed, dat midden in de Randstad ligt heeft in ieder seizoen iets moois te bieden. Naast altijd aanwezige en interessante natuur is een stukje cultuur alom aanwezig.

Ga op stap met de IVN- gids en geniet van de prachtige omgeving. De wandeling is geschikt voor zowel volwassenen als voor kinderen. Verzamelen bij de ingang aan de Papeweg in Wassenaar. Entree voor het gebied is 1 Euro.

Inlichtingen bij Rob Meyer tel. 06 20568114 of Monique van den Broek tel. 070 3858676
IVN-wandelingen zijn voor een ieder toegankelijk, zijn gratis en duren 1,5 tot 2 uur. Aanmelden hoeft niet. De wandeling gaat altijd door.
Zie voor het hele programma www.ivndenhaag.nl.

Tags

de HorstenIVNWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top