Ga naar hoofdinhoud

Nieuws van de afdeling Tafeltennis

18 december 201839 second read

Wassenaar – Het competitieteam van de afdeling Tafeltennis van Snel en Lenig heeft de afgelopen week gelijk gespeeld tegen Tafeltennisvereniging Zuiderpark uit Den Haag. Een mooie score gezien het feit dat het team met twee in plaats van met drie spelers moest spelen.
De komende twee weken (week 52/2018, week 1/2019) is er geen tafeltennistraining in verband met de kerstvakantie. Vanaf 9 januari 2019 kan er weer volop worden getraind van 20.00 tot 22.00 uur in Sporthal De Schulpwei, Dr. Mansveltkade 1 in Wassenaar.

Nieuwe leden zijn altijd welkom. De minimum leeftijd is 16 jaar. Er bestaat de mogelijkheid om twee keer gratis mee te spelen. Bij lidmaatschap bedraagt de contributie € 57,50 per half jaar. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met de voorzitter Richard Deighton via: tafeltennis@snelenlenig.nl.

De afdeling Tafeltennis wenst iedereen een gezond en sportief 2019 toe!

Tags

Snel en LenigTafeltennisWassenaar
Back To Top