dinsdag 07 juli 2020

P Politiek

Lokaal Wassenaar!: Oog voor Wassenaar en haar sporters!

Wassenaar - Op maandag 1 januari was een ruime delegatie van Lokaal Wassenaar! aanwezig bij de Wassenaarse Nieuwjaarsduik aan een zonnige maar koude en winderige Wassenaarseslag. Ruim 150 deelnemers doken het ijskoude zeewater in waaronder Fred Weijn van Lokaal Wassenaar!

De Wassenaarse heren hardloopclub “De Duintrappers” organiseerde voor de 19e keer deze nieuwjaarsduik. Na afloop zorgden de heren voor warme chocolademelk en Berenburg om de deelnemers weer een beetje op temperatuur te laten komen. Hulde daarvoor!
De hardloopclub “Duintrappers“ bestaat al 40 jaar en is slechts één voorbeeld van de vele bloeiende Wassenaarse sportverenigingen.
Zo gaf WZK OMNI Vereniging Wassenaar tijdens de nieuwjaarsduik het startsein voor het jaar waarin zij haar 90 jarig jubileum viert.
Wassenaar is een gemeente met een bloeiend sportverenigingsleven. Van golf tot voetbal, van zwemmen tot hardlopen en niet te vergeten alle sportactiviteiten, die worden georganiseerd voor de 65 plussers. Het aantal actieve sporters ligt in Wassenaar hoog.
Lokaal Wassenaar! vindt het belangrijk, dat er ook op politiek vlak oog is voor de belangen van sporters en sporten. Daarom zal Lokaal Wassenaar! zich inzetten voor een effectief sportbeleid.

Lokaal Wassenaar! wenst alle Wassenaarse sporters en sportverenigingen een mooi en succesvol 2018 toe!

Inge Zweerts de Jong, Dorine Nieuwzwaag

Lokaal Wassenaar! is de nieuwe lokale partij voor alle Wassenaarders. Wat Wassenaar Wil en Passie voor Wassenaar hebben hun krachten gebundeld en gaan samen verder als Lokaal Wassenaar!

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief