zaterdag 25 september 2021

A Algemeen

Word Vrijwilliger! Week 3 2018

Wassenaar - Heb je je al aangemeld voor de grootste landelijke vrijwilligersactie van Nederland “NLdoet”? Op 9 en 10 maart a.s. kan ook jij - bijv. samen met je vrienden, familie, buren of collega’s - een eenmalige klus van een dagdeel, een dag of 2 dagen oppakken bij jou in de buurt. In 2017 deden maar liefst 350.000 enthousiaste Nederlanders mee. Ervaar ook hoe leuk vrijwillige inzet kan zijn en hoeveel voldoening het kan geven. Kijk op www.nldoet.nl voor een leuke klus bij jou in de buurt en meld je aan. Organisaties kunnen op deze site klussen aanmelden. Wil je liever een vaste vrijwilligerstaak in Wassenaar e.o.? Ga dan langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar en bekijk de ca. 100 uitstaande vacatures.

Zoals bijvoorbeeld:
* De historische Stoomtrein Katwijk Leiden kan altijd versterking gebruiken. Help je mee deze historische trein in stand te houden? Bijv. als Medewerker Groenonderhoud (Vacaturecode D 013) of als Medewerker voor bijv. de Treindienst, Suppoost of Kassamedewerker (Vacaturecode F 003). Ook zijn Schilders of Onderhouds-/Metaalbewerkers met 2 rechterhanden zeer welkom (Vacaturecode L 004). En natuurlijk Conducteurs voor op de trein (Vacaturecode L 014).
* Voor de jaarlijkse collecte (19 t/m 24 maart 2018) zoekt het Reumafonds Wijkhoofden voor de wijken Rijksdorp en Clematislaan/Deylerweg (Vacaturecode G 027). Ook Collectanten (Vacaturecode G 026) die een paar uur willen collecteren in een (hun eigen) wijk in de actieperiode zijn gevraagd. Help mee om geld voor onderzoek naar Reuma in te zamelen.
* Bij Scouting Van Woesik is een vacature voor een enthousiast Staflid (Vacaturecode E 018). Je gaat een van de speltakken begeleiden. Laat de Wassenaarse jeugd buiten spelen en beleven.

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar in de Van Heeckerenstraat 2, bel 511 31 33 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl
Openingstijden ma t/m do van 09.30-12 uur. Op vrijdag kun je terecht in de Bibliotheek tijdens het vrijwilligersspreekuur van 10-12 uur. Vraag naar de vacaturemappen bij het Gemeentehuis of de Bibliotheek.