zondag 26 september 2021

A Algemeen

Word Vrijwilliger! Week 9 2018

Wassenaar - Nederland prijst zich gelukkig met miljoenen actieve vrijwilligers. Zonder hun enthousiaste inzet zou heel veel onbetaalbaar worden. In de zorg, de sport, het verenigingsleven, de cultuur, de natuur, bij evenementen en nog veel meer. Ontdek de vrijwilliger in jezelf tijdens de grootste vrijwilligersactie in ons land NLdoet op 9 en 10 maart a.s. Zet je in voor een vrijwilligersklus gedurende een dag(deel). Alleen of samen met je buren, familie, vrienden of collega's. Ervaar hoe leuk dat kan zijn en hoe veel voldoening het geeft. Of ga vrijblijvend langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar (VCW) voor leuk vrijwilligerswerk bij jou in de buurt.

Een greep uit de 100 uitstaande vacatures bij VCW:
* Stichting Wassenaarse Zorg SWZ is dringend op zoek naar een Chauffeur voor de Rolstoelbus (Vacaturecode C 009). Zorg jij er een dag in de week voor dat ouderen met een beperking naar de dagbesteding kunnen gaan of kleine uitstapjes kunnen maken? Ook Assistent-Activiteitenbegeleiders (Vacaturecode A 056) zijn bij SWZ heel erg welkom. Help je mee eenzaamheid te voorkomen bij mensen met dementie door voor te lezen, samen met hen te bakken, sjoelen, bewegen enz.
* Nationale Dierenzorg is op zoek naar een Vrijwilliger met groene vingers (Vacaturecode D 025) die de uitloopvelden en het terrein van deze dierenopvang wil helpen onderhouden.
* Bij Duinstede zoeken ze een Fietsvrijwilliger (Vacaturecode E 036) die zorgt voor gezonde buitenlucht voor de cliënten door op gezette tijden met hen te gaan fietsen op een elektrische duo fiets.

Meer weten over deze of andere vacatures in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar in de Van Heeckerenstraat 2, bel 511 31 33, stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl Openingstijden ma t/m do van 09.30-12 uur. Op vrijdag is er vrijwilligerspreekuur in de bibliotheek van 10-12 uur. Vraag naar de vacaturemappen bij de bibliotheek of het gemeentehuis.