dinsdag 21 september 2021

A Algemeen

Leiding van scouting Willibrord en scouting van Wassenaer van Obdam doen samen mee met de Iscout

Wassenaar - De leiding en het bestuur van scouting Willibrord (SWW) en scouting van Wassenaer van Obdam (vWvO) hebben zaterdagavond 3 maart meegedaan met een internationaal scoutingevement genaamd iscout. De iscout is een evenement waarbij we via reisvragen (antwoorden van de reisvragen konden via internet worden gevonden) en doeopdrachten punten konden verdienen. Hoe meer punten hoe hoger in de eindklassering. Uiteindelijk eindigde we op de 80ste plek van de 424 deelnemende groepen. Een mooi resultaat!!

De iscout was niet het enige evenement waarbij beide leidinggroepen en besturen met elkaar op pad waren. In het weekend van 23-25 februari zijn we namelijk op leiding- bestuursweekend geweest in Bunde (provincie Limburg). Tijdens het weekend hebben we diverse activiteiten gedaan zoals: lasergamen in de grotten, pubquiz, levend scrabble en samen koken. Het weekend was erg geslaagd en een goed moment om de leidingleden van beide vereniging beter te leren kennen.

Beide verenigingen zijn op dit moment druk bezig met de voorbereidingen voor de fusie. Niet alleen binnen de beide verenigingen maar ook met de gemeente.
Mocht je meer willen weten over scouting? Kijk dan op www.scouting.nl of op de website van scouting Willbrord (www.scoutingwillibrord.nl) of scouting van Wassenaer van Obdam (www.vwvo.nl) voor meer informatie.