zondag 28 november 2021

P Politiek

CDA Wassenaar stelt twee kandidaten aan u voor

Wassenaar - De lijst van het CDA Wassenaar voor de gemeenteraadsverkiezingen bestaat, onder aanvoering van lijsttrekker Hubert Schokker, uit 17 actieve en capabele Wassenaarders. Mensen van verschillende leeftijden en met diverse achtergronden, maar allemaal met een sterke binding met Wassenaar. Verenigd in één doel, om via het CDA Wassenaar, van Wassenaar een nog mooiere plaats te maken voor ons allen om in te wonen. Deze week Annelies Groenenwegen en Alco Dekker.

Annelies Groenewegen (nr. 10)
Annelies is bijna 50 jaar getrouwd met Aad en heeft 2 volwassen dochters en vier kleinkinderen: Bram, Anouk, Meike en Marlies. Zij is heel lang vrijwilliger geweest bij WZK, de wijkvereniging en de bewonerscommissie. Nu bezorgt ze maaltijden voor 'Tafeltje Dekje'.

Waarom op de kandidatenlijst en waarom CDA?
"Ik vind het CDA een stabiele partij die zich inzet voor ALLE Wassenaarders. De programmapunten van het CDA zoals o.a. goede voorzieningen voor de minderbedeelden en mensen met een handicap waardeer ik zeer. Hiervoor wil ook ik mij volledig inzetten!"

Persoonlijk motto
"Ga voor een plekje onder de zon."

Alco Dekker (nr. 8)

Hijs is 48 jaar oud. Alco is samen met Danielle trotse ouder van twee jonge kinderen van 6 en 8 jaar. Hij is actief in de olie- en gasbranche. Hij assisteert graag bij de Kieviten en op de St. Jozefschool.

Waarom op de kandidatenlijst en waarom CDA?
"Door mijn inzet rond de bestemmingsplannen heb ik belangstelling gekregen voor de lokale politiek. Ik heb toen gemerkt dat CDA'ers hun passie voor degelijk bestuur tonen en op inhoud gebaseerde beslissingen nemen. En zij luisteren echt naar de Wassenaarders."

Persoonlijk motto
"Wassenaar, de mooiste plek middenin de Randstad: koester, behoud en vermeerder al het goeds wat ons dorp te bieden heeft!"

Wil je meer weten over onze 17 kandidaten? Kijk dan op www.cdawassenaar.nl
Daar vindt je ook ons verkiezingsprogramma en het laatste nieuws over het CDA Wassenaar.

Tekst: Ronald Everard en foto's Marjolein Overdevest.