dinsdag 21 september 2021

A Algemeen

Bevers van scouting van Wassenaer van Obdam blijven nachtje logeren op scouting

Wassenaar - De bevers (meisjes en jongens van 5-7 jaar) van scoutinggroep van Wassenaer van Obdam (scouting vWvO) hebben in het weekend van 24-25 maart 2018 een nachtje op scouting gelogeerd. Het weekend stond deze keer in het thema van circus en daarom zijn de bevers na de opening naar de Bubblejungle in Leiderdorp geweest zodat ze lekker konden klimmen, klauteren en spelen. Na de bubblejungle mochten de bevers hun bed klaarleggen, en na een gezamenlijk spel hebben de bevers zelf pizza gemaakt.

Na een korte nacht, gingen de bevers boven het kampvuur zelf broodjes bakken voor het ontbijt. Dit was natuurlijk superspannend en stoer want dat doen de bevers niet vaak. Nadat de bevers lekker gegeten hadden, werden er nog een aantal afsluitende circus spellen gedaan voordat de ouders op scouting hun bever kwamen halen.

Enthousiast geworden na het lezen van dit artikel? Kijk dan op www.vwvo.nl of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.