zaterdag 25 mei 2019

E Events

Wereldrecordhouder Oceaanroeien Mark Slats geeft lezing

Wassenaar - Wassenaarder Mark Slats zal op donderdag 12 april en op zondag 15 april bij Strandpaviljoen Sport een lezing geven over zijn deelname aan de Whiskey Talisker Ocean Challenge waarmee hij afgelopen januari het wereldrecord oceaanroeien verpulverde. Tevens zal hij zijn volgende avontuur delen; de Golden Globe Race, een solo zeilrace rond de wereld zonder hulp van moderne techniek. Mark heeft zijn sportieve en avontuurlijke prestaties gebonden aan het goede doel; het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis en hoopt met zijn avonturen geld in te zamelen zodat medicijnen tegen kanker betaalbaarder en toegankelijker worden.

Donderdag 12 april aanvang 19.30, start 20.00 uur
Of zondag 15 april aanvang 14.30, start 15.00 uur.
Reserveer direct via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (entree Euro 10 pp)

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief