woensdag 27 oktober 2021

S Sport

De buitenland tochten van Toerclub de kampioen

Wassenaar - Naast de 250 tochten die wij per jaar in Nederland (vooral Zuid Holland) organiseren, fietsen wij ook met regelmaat tochten in het buitenland.

Dit jaar gaan we half april naar Engeland. We fietsen dan op vrijdag middag naar Europoort. Daar stappen we op de nachtboot naar Hull, waarna we op zaterdag een prachtige tocht van 135 kilometer fietsen in de omgeving ten noorden van Hull (the wolds). In de namiddag zijn we dan weer op de boot en zondagochtend fietsen we terug richting Wassenaar en Voorschoten. In mei gaan we een lang weekend fietsen in Munsterland en in september gaan we het rondje Bodensee rijden en daarna nog een paar cols bedwingen in de Dolomieten.

Ons programma voor de komende weken:
- 7 april de Reeuwijkse Plassen tocht, we doorkruisen het fraaie landschap van land en water.
- 15 april de IJmuidersluizentocht, een tocht langs de kust met als keerpunt het gerenoveerde sluizencomplex in IJmuiden.
- 21 april de TBD tocht, altijd weer een verrassing waar we uit gaan komen.
- 29 april het Rondje Ruud. Hij neemt je mee op ontdekkingstocht in de regio.

Uiteraard kunt u voor onze reguliere clubritten in het weekend en doordeweeks, de zogenaamde Kampioenritten ook terecht bij ons. Deze clubritten variëren in lengte van 50 tot 70 km. Bij vertrek is het dan altijd weer een verrassing welk deel van de regio we aan gaan doen.

Aan- of afmelden voor een rit is niet nodig: u komt wanneer u tijd, zin en gelegenheid hebt. Wel kan het in zéér uitzonderlijke gevallen een keer voorkomen dat u niemand treft, namelijk wanneer het weer zó slecht is dat ook wij het voor gezien houden! Maar bij enigszins fietsbaar weer zult u bij het startpunt zeker een aantal gelijkgestemden aantreffen.

Al deze ritten starten om 09.00 uur bij onze startlocatie Bar 't Ruime Sop, Jachtwerf Princehaven aan de Van Zuylen van Nijeveltstraat 100 in Wassenaar.
Meer informatie vindt u op www.tcdekampioen.nl. Daar vindt u tevens de toerkalender voor de rest van het jaar.