maandag 25 maart 2019

K Kunst & cultuur

Huiskamers gevraagd in Wassenaar. Hoe gastvrij zijn de bewoners van Wassenaar?

Wassenaar - De Cultuurverbinders heeft onlangs succesvolle huiskamerconcerten in Westland georganiseerd met als doel cultuur dichter bij de mensen te brengen. Ook zijn wij bekend om de Moonwalks en andere verbindende, culturele publieksevenementen in de regio. Nu is Wassenaar aan de beurt voor verschillende huiskamerconcerten op verrassingslocatie!

Is uw huiskamer groot genoeg om ongeveer 50 personen te ontvangen en vindt u het leuk dat er een lokale 'artiest' in uw huis een optreden geeft en dat wij dat regelen? Zo ja, laat even van u horen! In de huiskamers vindt een voor- en een hoofdprogramma plaats met bijvoorbeeld muziek, poëzie, storytelling, theater en andere kunstvormen door bijvoorbeeld leden van verenigingen.

Wilt u uw grote huiskamer beschikbaar stellen en mooie optredens beleven? Stuurt u dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen dan contact met u op om met u kennis te maken en het concept door te bespreken en afspraken te maken.

Woont u in Wassenaar vindt u het leuk om mee te doen als publiek, stuurt u dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en u krijgt het programma en deelnamevoorwaarden toegestuurd als dit bekend is.

Tevens zoeken wij lokale sponsors van bedrijven, organisaties en personen in Den Haag die de programmering of een huiskamer willen sponsoren. Interesse neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alvast bedankt.

De Cultuurverbinders, www.cultuurverbinders.nl