zaterdag 25 mei 2019

A Algemeen

Bezorgers Tafeltjedekje krijgen zelf maaltijd voorgeschoteld

Wassenaar - De maaltijden van Tafeltjedekje worden 365 dagen van het jaar bezorgd. Dat is mogelijk doordat tientallen vrijwilligers plichtsgetrouw met hun auto op weg gaan door Wassenaar. De Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar (SMOW), de organisatie achter Tafeltjedekje, beloonde deze toewijding door de chauffeurs en chauffeuses op gepaste wijze in het zonnetje te zetten.

Voor één keer waren het de vrijwilligers die de maaltijd aangedragen kregen. Dat gebeurde in het chique restaurant van het Vanommerenpark. De vrijwilligers konden nu zelf proeven wat ze hun “klanten” bezorgen. De maaltijden van Tafeltjedekje komen uit de keuken van deze seniorenresidentie.

In een ongedwongen sfeer wisselden de vrijwilligers bij hun hapje en drankje ervaringen uit over hun werk. De maaltijden van Tafeltjedekje worden niet alleen aan huis bezorgd maar ook aan de Open Eettafel in ontmoetingscentrum De Peppel. Daar kunnen nog nieuwe mensen aanschuiven.

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief